петък, 26 декември 2014 г.

Makeup Revolution- VIVID Baked Highlighter

Хайлайт ли бе да го опишеш...Добре започвам :)
Не искам да чакам повече, за да споделя с вас, че този хайлайтър (както го наричаме), задоволява всяка една моя прищявка, за подобен вид продукт. Не съм очаквала и именно заради това, оставам толкова приятно изненадана. Което ме навежда на мисълта, че не трябва да подценяваме, по- евтините продукти, с лека ръка! Специално този продукт мога да го използвам както за озаряване, така и за сенки за очи.

Това е първият продукт от марката Makeup Revolution, който си купувам и се радвам, че е точно този, защото, както може би се разбира, мога да дам само положителни отзиви за него.
От серията Vivid Baked Highlighter има три цвята, от които можем да си избираме. Моят е със златист цвят, а другите два са с розов и с коралов подтон. Предлагат се и в Enzo.bg, откъдето си го и закупих на цена от 10.90лв. Много си го харесвам и засега няма да търся друг подобен тип продукт, този ми е напълно достатъчен.
На суочовете можете да видите колко е наситен цвета и как добре се разнася. Не мога да си представя вече деня без него. А говоря само за един обикновен хайлайтър. Тцтцтц докъде могат да ни докарат гримовете. Пуста му себичност (може би не точно тази дума исках да използвам)!!

Снимала съм и състава, от който половината неща не ги разбирам, а и може би е по-добре да не ги разбирам.

Ако имате някакви въпроси, ще се радвам, поне да се пробвам да отговоря ;)

Поздрави М.