четвъртък, 1 януари 2015 г.

New goodies from AsdaЗдравейте прекрасни :)
Честита Нова Година!
Пожелавам ви година изпълнена само с положителни емоции и с много красота, бъдете обичани и глезени :)

Имам няколко нови нещица от Лондон, които искам да споделя с Вас. Както можете да предположите не съм отскочила до близка Англия, а по- скоро ме изненадаха приятно с малко глезотийки, тъкмо като за Коледа. Някои може и да ви допаднат, други не биха ви впечатлили особено много, но това няма значение за мен, защото аз така или иначе ще ви ги натрапя.


Най- вече реших да пиша, заради продуктите на Bourjois, които са ми мнооооого любими от няколко години насам. Говоря специално за бронзъра, който помня, че за първи път използвах още може би когато бях в училище... хммм, преди около 6 години, абе може и да лъжа. Не съм сигурна кога точно си го купих за първи път, но беше отдавна. Не бих казала, че около него има нещо много различно или интересно, тъй като всички вие сте запознати с този продукт. Само искам да кажа, че имам два цвята: по- светъл, за студените зимни месеци (N51) и по- тъмен за лятото (N52), всъщност може би и това са единствените два цвята, които се продават в момента на пазара.По- интересният продукт в случая, за който аз не бях чувала е същата бронзираща пудра + хайлайтър в опаковката. Останах изключително изненадана, когато отворих капачето и видях, хайлайтър вътре. Дори не предполагах, че съществува подобен продукт. Естествено останах много доволна от избора.Боди бътър от козметичната серия на магазина nSpa. Ако знаете какъв невероятен аромат е това. Супер готино наистина. Много гъст, мазен и приятен за кожата. Мисля е перфектен за студените месеци, които ни се отразяват кофти на тялото.Спрей и душ гел за тяло от марката nSpa с аромат на малини. По-летни аромати, може би ще изчакат до по- топлите месеци.Нещо не толкова интересно: дезодорант на английският еквивалент на Rexona- Sure.
И последният продукт е крем за ръце, който ще ми влезе веднага в употреба- Neutrogena.
 Ииии мисля, че е това. Малко и скромно засега. Очаквайте новите публикации, съвсем скоро. А дотогава се наслаждавайте на всички и всичко около вас. Целувки момичета.

Поздрави М.