сряда, 28 декември 2016 г.

New from Enzo...

Здравейте отново,

Наскоро имам две направени поръчки от Ензо и ще ги представя така както съм ги и поръчала- в две отделни публикации. Намирам за доста привлекателна английската марка  Makeup Revolution, тъй като продуктите им са на много достъпни цени, а качеството е на ниво. Естествено не съм тествала целият им асортимент, но поне това, което имам е напълно задоволително. Първият техен продукт, който пробвах е печеният им хайлайтър, за който може да прочетете повече тук. Еми доволна си останах, няма две мнения. Но... оттам се и засили интересът ми към хайлайтърите. Е просто само с един не може, затова си поръчах и втори отново на същата марка. Също толкова добър и на съвсем приемлива цена. С две ръце заставам и зад двата им хайлайтъра. :)


Другият задължителен (поне за мен) елемент от гримирането е запълването и оформянето на веждите. Да си призная без спирала мога да изляза, но без оправени вежди- не! Имах си фаворит досега, който ми беше от H&M, но не го намирам вече в магазините им, явно е била някаква лимитирана серия. И тъй като вече е на привършване реших да експериментирам отново с Makeup Revolution. Засега нямам твърдо изградено мнение за тази палитра. Имам идея да пиша отделно за продуктите за вежди, които използвам и да ги опиша по- подробно.
 Тези ружове нямаше как да ги подмина. Ако трябва да съм честна нямам нужда, но просто цената им ме изкуши- само 3,90лв.!!! Супер пигментация и консистенция.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Косата ми е доста изтощена след бременността, а и все намирам нещо, което искам да променя цветово в нея и допълнително да й разкажа играта. Затова исках да тествам шампоанът и маската на Loreal за силно увредена коса.

     


За днес толкова, утре ще пиша за втората поръчка от Ензо. Естествено ще има нов хайлайтър, нов руж, нова палитра за вежди и други интересни неща.


Поздрави М.